[Foto3]Bij ons kunt u ook terecht voor allerlei activiteiten. Hierbij kunt u denken aan:

Terrasconcerten

Gedurende de zomermaanden (april t/m september) organiseren we éénmaal per maand een terrasconcert. De concerten worden gegeven door blaaskapellen uit de omgeving van Chaam. Zo hebben de hofkapellen van Alphen en Chaam (De Schuimkoppe), Chaamertemperatuur en de Chaamer kapel inmiddels al bij ons opgetreden.

Cornhole

Sinds kort kunt u bij ons het spel cornhole spelen. Cornhole is van oorsprong een Amerikaans spel. Het spel wordt gespeeld met twee borden met een gat (hole) erin en 8 zakjes, gevuld met mais (corn). De borden worden 8 meter van elkaar geplaatst en het doel is om, staand naast het ene bord, de zakjes met mais naar het andere bord te gooien. Gooit u in het gat of op het bord, dan vergaart u punten. Het team dat als eerste het aantal van 21 punten bereikt, wint het spel. Om het spel te spelen moet u minimaal met twee personen zijn. U speelt dan tegen elkaar. Het is echter leuker om met vier personen (twee tegen twee) te spelen.
Tegen een kleine vergoeding kunt u dit spel te allen tijde bij ons spelen. Als u het spel nog nooit gespeeld hebt, geven wij u graag uitleg.

Feestjes

Onze kroeg is uitermate geschikt voor het vieren van feestjes voor middelgrote groepen van ca. 50 tot 100 personen. In ons korte bestaan hebben we al een flink aantal feestje mogen organiseren, waaronder een aantal verjaardagsfeestjes, een diamanten bruiloft, een bruiloftsdiner, zilveren bruiloft en een koperen bruiloft.

Vergaderingen en presentaties

Onze kroeg is uitgerust met een vaste beamer met een scherm. Deze uitrusting maakt onze ruimte bijzonder geschikt voor het geven van presentaties en het houden van vergaderingen.

QUIZ-tivity

Ben je op zoek naar een toffe invulling voor een teamuitje, een geweldig feest met je vrienden of familie, vol humor en hilariteit met een competitief element?
Ben je traditionele uitjes of bijeenkomsten zat en wil je een avond of middag organiseren waar nog lang over nagepraat wordt?
Onze quizzen zijn interactief, soms met een ondeugende knipoog en geschikt voor elk kennisniveau en alle leeftijden.
Met een flinke klap op de drukknop kan iedereen punten scoren met vragen van muziek tot sport, van film tot reclame, van tv tot algemene kennis.
Dit alles wordt afgewisseld met diverse interactieve groepsopdrachten. En onder het genot van hapjes en drankjes, kan je feest dan natuurlijk absoluut niet meer stuk!

KLIK HIER VOOR UITGEBREIDE INFO

Doelgroepen: Personeelsfeesten, verenigingen, vrienden, familie, buurtverenigingen, reünies, teambuilding etc.
Onderwerpen: Algemene kennis, muziek, sport, film, TV, humor, reclame etc.
Tijdsduur: 2 uren