De bieren van de Pimpelmeesch. Allemaal gebrouwen in onze stal, ontbreken uiteraard niet in ons assortiment. Taeymans koffie, uit het Belgische Hoogstraten. Als het zonnetje schijnt is het goed toeven op ons terras. Ons speeltoestel

[Foto7]

Over ons

Sinds het voorjaar van 2013 zijn wij, Marianne en Ton Schoenmakers, de trotse eigenaren van Boerderijterras Bij Toontje Schoen. Bij ons op het terras en in het café kunt u terecht voor een drankje of een ijsje. Maar bovenal kunt u genieten van de rust, die het Brabantse platteland in het algemeen en de Ginderdoorstraat in het bijzonder te bieden heeft.

Onze bieren

Ons bieraanbod bestaat vrijwel volledig uit de bieren van kleine regionale brouwerijen. Zo hebben wij bieren van de Bavelse Bierbrouwerij (BABB) uit Bavel, Brouwerij Boslust uit Alphen, Familiebrouwerij van Sas uit Baarle-Nassau, Brouwerij Kaarschot uit Rijsbergen, brouwerij het 58e Genot uit Zundert en dorpsbrouwerij de Pimplemeesch uit Chaam. Zij brouwen tezamen een breed palet aan bieren, waarbij vrijwel iedere bierliefhebber aan zijn trekken komt.

Ons ijs

Gedurende de zomermaanden verkopen wij (behalve bij slecht weer) ijs vanaf de ronde toogdeuren bij de ingang van het café. Vanaf 13:00 uur gaan de deuren open en komt de ijsvitrine te voorschijn. In deze vitrine staan altijd minimaal 12 smaken ijs, onder andere vanille, citroen, stracciatella, aardbei, boerenbruiloft, yoghurt-kers, hazelnoot en chocolade. Het ijs wordt gemaakt bij ijsboerderij De Gerda Hoeve uit Schijf. Voor meer informatie over de ijsboerderij kunt u terecht op www.gerdahoeve.nl.

Onze koffie

Ook onze koffie komt uit de regio. Deze wordt geleverd door de firma Taeymans uit het Belgische Hoogstraten. Behalve voor een gewoon kopje koffie, kunt u bij ons terecht voor een kopje espresso of cappuccino of voor een glas latte of wiener mélange. Ook hebben we natuurlijk thee. Toontje's koek, een havermoutkoek met stukjes chocolade is onze lekkernij voor bij de koffie of thee. Daarnaast hebben we in de zomer ook appelgebak. Voor meer informatie over onze koffieleverancier kunt u terecht op www.taeymanscoffee.be.

De speeltuin

Rechts van de boerderij, naast het woongedeelte, ligt de speeltuin. Momenteel bestaat de speeltuin uit een groot klimtoestel met een glijbaan, twee schommels en drie klimwanden.

De parkeerplaats

Links van de boerderij, naast de brouwerij, ligt de parkeerplaats. Deze biedt plaats aan 32 auto's. Het eerste deel van de parkeerplaats doet dienst als fietsenstalling. Hier staat ook een fietsoplaadpunt.